the pleasure principles

Een unieke reis naar meer genot!

~~~

4 Principes. 4 Weken. 8 Vrouwen.

Genieten, Genieten, Genieten!

 

In deze unieke reis komen we vier weken samen om de PRINCIPES VAN GENOT te verkennen, exploreren en te delen met andere vurige vrouwen. Elke week staat 1 nieuw principe centraal en nemen we ook alle voorgaande verder mee in onze reis.  

 


4 principes

1. BREATH

Adem. Ontdek hoe jouw ademhaling zowel relaxerend als activerend kan werken én jou kan helpen om meer te genieten.

3. Touch

Aanraking. Voelen. In deze module kijken we verder dan wat we denken dat 'juist' is. We maken onze zintuigen opnieuw wakker,sensibiliseren onze huid en ontdekken wat we graag hebben. 

2. MOVEMENT

Beweging. Laat je energie opnieuw stromen, maak jouw innerlijke vuur wakker en laat je leiden door de wijsheid van jouw goddelijke lichaam.

4. SOUND

Stem. Ontdek in deze module hoe jouw stembanden en jouw vagina & baarmoeder geconnecteerd zijn en ervaar de helende vibraties van jouw eigen stem. 

EMBODIMENT staat centraal in alles wat we doen: 

"Ik ben aanwezig in mijn lichaam en geniet in het HIER & NU."


Wanneer je volop in je lijf zit en geniet, is er geen ruimte meer voor to-do lijstjes, angst of stress!

& nee, zelf niet voor vervelende (schoon)moeders!


Wat is er inbegrepen?

🌹

4 unieke live sessies in een magische groep van 8 vrouwen

🌹

Na elke sessie krijg je HomePlay & Tips mee om thuis te genieten en te integreren.

🌹 

Mijn 2 favoriete muzieklijsten:

'Delicious Dance'

& 'Woman Wellness'

Om thuis lekker te dansen en jezelf te verwennen!

🌹

Nieuwe vriendschappen met gelijkgestemde vrouwen

!Van onschatbare waarde!


"Als vrouw zijn we gemaakt om te genieten."

Dat klinkt misschien helemaal gek in jouw oren... Toch is het waar! Onze zintuigen en zenuwstelsel hebben een enorm potentieel voor genot. Maar in de wereld waarin we leven, met alle opgelegde druk, schaamte, regeltjes, strakke planningen... zijn we grotendeels afgesneden van ons lichaam en onze natuur. Velen van ons zijn (onbewust!) geprogrammeerd om ons niet tot onze volle expressie te laten komen. 

MAAR dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Gelukkig kunnen we onze hersenen en lichaam herprogrammeren en leren om opnieuw meer te genieten en te stralen als wie we werkelijk zijn. 

 

JA! Ook ik heb hier een lange weg afgelegd. Mijn perfectionisme en de grote druk die ik op mezelf legde hebben me letterlijk ziek gemaakt. Ik was afgesneden van mijn lichaam, piekerde voortdurend, was zo onzeker... Totdat mijn lichaam STOP schreeuwde en ik de relatie met mezelf en het leven helemaal moest herbekijken. Dus dat deed ik. En het heeft mijn leven veranderd: ik begon me voor het eerst écht goed te voelen in mijn lichaam, vond mijn innerlijke vuur en begon opnieuw te stralen! 

 

En het beste van dit alles? Het stopt NOOIT! Het wordt alleen maar beter :)

 


Wat doen we dan in zo'n sessie? 

Elke sessie bestaat uit 4 aspecten: een momentje om te gronden in het NU, een Mini Masterclass over het principe dat we die week behandelen, een deelcirkel en een reis in, doorheen en met jouw lichaam. Daarnaast krijg je ook elke week een leuke HomePlay mee naar huis. Een mooie combo van theorie & praktijk, individueel & samen! 

HomePlay? Wat is dat?

Een beetje zoals... 'huiswerk'... maar dan veel, veel, véél leuker! ;) Elke week krijg je een korte opname van een reis of oefening gebaseerd op het behandelde principe. Daarnaast geef ik jou ook telkens een aantal fijne Tips & Tricks. Zo kan je wat we in de sessie hebben gedaan helemaal op jezelf integreren in jouw alledaagse leven. Kort, maar KRACHTIG! 

& dat is allemaal voor jou, voor altijd!

Hoe komen die principes concreet aan bod?

In de Mini Masterclass gaan we dieper in op de theorie: Welk effect heeft het toepassen van dit principe op mijn lichaam? Wat zijn verschillende technieken? Hoe kan ik dit integreren in mijn leven? Dit wordt aangevuld met een kleine oefening hier en daar.

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij!

In de Reis die daarop volgt, zakken we lekker uit ons hoofd en in ons lichaam. Om een klein proevertje te geven van wat dat dan juist inhoudt: Sensuele yoga, Archetypal Breathwork, Zelf-massage, Empowered Pleasure Rituals, Zang, Sensuele-erotische Dans... en zo veel meer!

 


WAT? wanneer? waar? 

Geen online programma deze keer... Maar lekker LIVE in Balegem, Oost-Vlaanderen!

We komen samen voor 4 donderdagen, van 23 maart t.e.m. 13 april, telkens van 19:30 tot 21:30.  

Het enige wat je nodig hebt... is JEZELF! En een gezonde dosis nieuwsgierigheid :) 


 

Ik kan niet wachten om jou te zien stralen!!!

XOXO

Fien